CMS adviseurs2019-01-21T11:23:30+00:00

Onze technische specialisten schrijven documentatie in de vorm van topics. Informatie wordt hierbij verwerkt in modulaire, gestructureerde en herbruikbare componenten. De componenten worden samengevoegd tot publicaties. Onze CMS-adviseurs helpen bij het kiezen en inrichten van de systemen.

De handleidingen, werkinstructies, procesbeschrijvingen en andere technische documentatie die DCT maakt, zijn opgebouwd uit herbruikbare topics. Hierdoor kan de documentatie in elk gewenst formaat worden gepubliceerd, van pdf tot website, van folder tot manual.

Door gebruik te maken van een component content management systeem wordt de content beheerd op component-niveau. Voorbeelden van componenten zijn afbeeldingen, tabellen, productbeschrijvingen en werkprocedures. Door deze manier van werken wordt het gestructureerd hergebruik van content eenvoudiger. 

Advies

Content benaderen in de vorm van losse componenten vereist ervaring en kennis. Onze CMS adviseurs ondersteunen bij het kiezen van de juiste tools en het correct opzetten en indelen van het systeem. De professionals van DCT hebben uitgebreide kennis van en ervaring in het selecteren van het juiste content management systeem en het werken met verschillende systemen.